Zoek je geluk bij de HEER,
             hij zal geven wat je hart verlangt.

                                                            Psalm 37:4 

                            
  
    


 

Op dit moment zijn we in Nederland. Kijk bij contact voor adresgegevens.

Negen jaar geleden zijn we gevraagd om na te denken om naar Papua te verhuizen. Terugkijkend is het onvoorstelbaar dat we hier al zo lang zijn, en wat er allemaal is gebeurd! 

Community Centre...
Doormiddel van cursussen Engels, DBS en allerlei activiteiten bereiken we een grote groep mensen. Dit "buurthuis" is na twee jaar al voor 80% zelfvoorzienend. Hier besteden we nu vooral onze tijd om in de komende jaren het werk over te dragen.

Kliniek Kalvari…
De Kliniek is geproffesionaliseerd, er is een management structuur aangebracht, de patientenzorg is verbeterd en we breiden nog steeds uit. Er werken ongeveer 25 lokale Papua's, van bewaker tot directeur en sinds een paar maanden hebben we ook een Papua Dokter! Wij zijn hier vanaf juni 2017 alleen nog zijdelings betrokken...

Voetbalteam…
Papua United bestaat in Wamena uit 6 teams (150 kinderen) en breidt nog steeds uit.
Door middel van een bal zijn we in staat lifeskills bij te brengen. Marcel is een van de 6 coaches en traint een team in de kampung Jagara. Dit team bestaat uit 20 kinderen.

Straatkinderen...
We moedigen lokale Papua's aan die tehuizen voor straatkinderen runnen. We proberen waar nodig hun programma's proffesioneler en zelfvoorzienend te maken.

 

Home


HUDSON TAYLOR
Christ is either Lord of all, or is not Lord at all. 

 

 

 


PaginaBouwer | Breeze Design